Wat doen we

Nu de corona beperkingen zo goed als verdwenen zijn organiseren we allerlei activiteiten. Volg deze via de agenda op de site.  Alle kerkdiensten zijn online te volgen via Kerkdienstgemist. Bij vele activiteiten worden ook de gemeenteleden betrokken zodat we de band met elkaar houden en waar we kunnen proberen we ook mensen van buiten de kerkgemeenschap hierbij te  betrekken.

Vanuit je hart!

Bij het toegangspad naar de kerk in Gapinge en Veere staat een groot hart. Hier kun je een boodschap/gebed in stoppen. Deze gebeden worden meegenomen in maandelijkse gebedsdiensten. Hier kun je een boodschap kwijt aan God. Wil je voor iemand bidden of wil je God bedanken, schroom niet en stop wat in het hart!

Kijk even bij het hart in Gapinge en Veere!

KOMPASMAALTIJD

Eerste maandag van de maand organiseren we de "Kompasmaaltijd" voor alleenstaanden.

Deze maaltijd begint om 18.00 uur en is voor een ieder toegankelijk. Wanneer mensen zelf niet kunnen komen is er een ophaalservice.

Contact: Willy Koppejan 0118 501638 en Els Breel, 06 12643216

INLOOPMORGEN

Iedere derde dinsdag van de maand is er een inloopochtend. We bespreken dan onder het genot van een kopje koffie een thema. Ook is er weer een ophaalservice. We beginnen om 10.00.uur.

Contact: David Pouwer, 0118 501784

KOFFIE KORENMAAT

Elke donderdagochtend is iedereen welkom in de ‘Korenmaat’, van 10.00 tot 11.30 uur.

Contact: Anke van de Berge, 06 45514284