Wat doen we

Nu de corona beperkingen zo goed als verdwenen zijn organiseren we allerlei activiteiten. Volg deze via de agenda op de site.  Alle kerkdiensten zijn online te volgen via Kerkdienstgemist. Bij vele activiteiten worden ook de gemeenteleden betrokken zodat we de band met elkaar houden en waar we kunnen proberen we ook mensen van buiten de kerkgemeenschap hierbij te  betrekken.

Vanuit je hart!

Bij het toegangspad naar de kerk in Gapinge en Veere staat een groot hart. Hier kun je een boodschap/gebed in stoppen. Deze gebeden worden meegenomen in maandelijkse gebedsdiensten. Hier kun je een boodschap kwijt aan God. Wil je voor iemand bidden of wil je God bedanken, schroom niet en stop wat in het hart!


Kijk even bij het hart in Gapinge en Veere!

12 juni 2022 Nieuws over het open tuinen weekend

Dit weekend hebben vele mensen genoten van de openstelling van de Veerse tuinen. Het was super gezellig en verbindend! Dank zij de vele vrijwilligers en gulle bezoekers is het een geweldig succes geworden. De opbrengst is bestemd voor de Oekraïnese gemeenschap.

KOMPASMAALTIJD

Eerste maandag van de maand (niet in juli en augustus) organiseren we de "Kompasmaaltijd" voor alleenstaanden.

Deze maaltijd begint om 18.00 uur en is voor een ieder toegankelijk. Wanneer mensen zelf niet kunnen komen is er een ophaalservice. 

Contact: Willy Koppejan 0118 501638 en Els Breel, 06 12643216

30 Mei 2022 - Nieuws uit de Korenmaat!


Tijdens de laatste bijeenkomst van het seizoen  werden de verzorgens van de Kompas maaltijden in het zonnetje gezet. Mister Michelin reikte de enige Zeeuwse ster uit! Een welverdiende waardering voor het steeds weer bereiden van een gezond en heerlijk vier gangen menu. De maanden juli en augustus hebben ze vakantie en op maandag 5 September hopen ze weer present te zijn!

Bereiden en rondbrengen Kompasmaaltijden tijdens de Corona pandemie

INLOOPMORGEN

Iedere derde dinsdag van de maand (niet in juli en augustus) is er een inloopochtend. We bespreken dan onder het genot van een kopje koffie een thema. Ook is er weer een ophaalservice. We beginnen om 10.00.uur.

Contact: David Pouwer, 0118 501784

TEKENEN EN SCHILDEREN

Elke week op donderdagmiddag (niet in juli en augustus) komen we in de Korenmaat bijéén om samen bezig te zijn met "kunst met kleine k" . We leren van elkaar en waar nodig helpen we elkaar.  We beginnen om 14.00 uur.

Contact: Jozien Vercouteren, 0631546674

KOFFIE KORENMAAT

Elke donderdagochtend is iedereen welkom in de ‘Korenmaat’, van 10.00 tot 11.30 uur.

Contact: Anke van de Berge, 06 45514284

't Was weer gezellig tijdens Koffie Korenmaat!